Ергенско и моминско парти рядко се състоят от официално хранене и пресни продукти. Наличието на мезе обикновено е достатъчо. Ако има и достатъчни количество бира и коктейли, купонът е гарантиран.

Хайде на купона! За разлика от другите партита, ергенското и моминското рядко се състоят от официално хранене и пресни продукти. Наличието на мезе обикновено е достатъчо. Ако има и достатъчни количество бира и коктейли, купонът е гарантиран. Да си домакин на ергенско или моминско парти е лесна задача. На подобно събитие фоусът е върху купона, а хапването е само приятен бонус. Храните, на които ще заложите, трябва да са вкусни и да залъгват глада през цялата нощ. Ето на какво може да се спрете: Заложете на няколко пици в различни видове и гарнитури. Ако ви се струва постно, нека на масата има още чеснови хлебчета, панирани сиренца и салата Цезар, например.

Хапки – сандвичи: може да направите различни сандвичи, които да нарежете като хапки. Сложете по една клечка на всяка и сте готови. Нередете между тях и хапки различни видове сирене и няма да сбъркате.Ако партито ще е на открито, помислете за барбекю храна – хамбургери, различни видове колбаси, хот-дог. Като гарнитура нека има картофено пюре, пържени картофи, задушени зеленчуци, салати от макаронени изделия, картофена салата, сос, боб и царевица. Храните, които се ядат с ръце, са най-подходящи за подобен род събития. Поставете ги на бюфет, снабден с много чинии и салфетки. Няка има пилешки крилца, мини пици, пролетни рулца, моркови в лимонов сок, чипс и други.

В крайна сметка едва ли храната ще е най-важната част от това специално парти за вас! Не пренебрегвайте тези детайли за да покажете, че държите да уважите поканените гости, но най-важната част ще си остане уникалното преживяване и това на гостите ти. Бъди активен участник в него и ще се получи чудесен и незабравим купон!

Последни публикации

  • Пловдив

Пловдивският край

Равнинните райони на Пловдивският край, Карловското и Първомайското поле са извънредно плодородни и богати на [...]