Нашият кулинарен каталог има за цел да публикува интересни за читателя и почитателя на вкусната кухня материали и рецепти, като се стремим да пишем за полезните и най-новите световни тенденции в кулинарията. На нашите страници можете да намерите и материали за традициите в българската кухня, ритуали и разбира се – полезни съвети за тържествените моменти в живота ни. 

В различните ни секции ще откриете полезни съвети и насоки за вашата трапеза. В “Твоята идея” някой от снимките на приготвената храна са обект на авторско право и са предоставени доброволно на simple-menu.com/ . Използването им без изричното съгласие на редакцията е забранено. “Здравословно” представлява смесица от полезни рецепти и съвети за почитателите на здравословното хранене. НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ винаги да се консултирате със специалист, преди да предприемете някакъв вид по-специално хранене, за да може той да определи кои храни ще бъдат най-подходящи за вашето тяло и начин на хранене.

Ако имате въпроси свързани с Общите ни условия за ползване, моля не се колебайте да се свържете с нас на E-mail: office@simple-menu.com

Екипът на Simple-menu.com Ви пожелава приятно преживяване на нашите страници!

ОБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ

С използванто на сайта, Вие като потребител, се съгласявате с Общите условия на услугата ни, изложена по-долу. След Вашето съгласие, Вие сте част от споразумението между нас, като доставчик на услугата от наша страна и Вие като потребител  на услугата ни. С това Вие се задължавате да спазвате нашите Общи условия. Ако не сте съгласни с нашите Общи условия, не използвайте услугите ни в този сайт. Материалите, които ще намерите на нашите страници са обект на авторско право по законите на Република България. Всяко позоваване става с изричното съгласие на собственика на съдържанието – https://simple-menu.com/ след писменно запитване на E-mail: office@simple-menu.com и след поставяне на хиперлинк към използваната информация.

Последни публикации

Още вкусни идеи