Вечеря с половинката – специални предложения, съчетание на вкусове и качество, съчетание на напитка с храна за пълноценно впечатление

Вечерята с половинката е нещо специално за всяка двойка. Всяка вечер може да се превърне в незабравимо изживяване за двамата, дори и в домашна обстановка. Правилно подбраната и приготвена храна се използва за афродизиак от векове. Вкусът и подправките й имат способността да отключат сетивата ни, да повишат настроението и чувствителността, да отключат фантазиите и да ни изпълнят с енергия.

Вечерята с половинката е нещо специално за всяка двойка. Всяка вечер може да се превърне в незабравимо изживяване за двамата, дори и в домашна обстановка. Правилно подбраната и приготвена храна се използва за афродизиак от векове. Вкусът и подправките й имат способността да отключат сетивата ни, да повишат настроението и чувствителността, да отключат фантазиите и да ни изпълнят с енергия. Независимо дали ще приготвяте нещо специално за съпруга, половинката, гаджето или ще впечатлявате някого на първа среща, е редно да се постараете.

Макар щипка любов наистина понякога да прави чудеса, не разчитайте само на нея и се запасете с пресни продукти, желание и търпение. Ще споделим с Вас няколкото от най-предпочитаните от двойките ястия в света. Единственото нужно на тези интересни рецепти е хубаво вино и романтично настроение:

Суши за двама

Суши

Японския специалитет води класациите за най-предпочитано ястие от двойките, когато искат да останат насаме за вечеря. То внася екзотична нотка на трапезата, съчетавайки в себе си колаборация от вкусове и усещания, завладяващи сетивата. Често хората бъркат, като асоциират сушито с рибата, но в действителност суши се прави и с плодове и зеленчуци, заедно със сурова риба.

Пиле с естрагон

Пиле с естрагон

Едно леко, но изключително вкусно блюдо, което ще нахрани тялото и ще даде свобода на въображението Ви. Необходими продукти:

1 пиле или няколко филета, 500 мл бяло вино „Шардоне”, 4 скилидки чесън, няколко стръка естрагон, перлени лукчета, 20 г краве масло, сол и бял пипер на вкус; Готви се под капак на слаб огън около 40 минути, докато месото стане готово.

Кордон Бльо

Стек „Кордон Бльо“

Не случайно французите са едни от най-искусните ценители на хубавата храна, признати в цял свят. По оригинална рецепта стек Кордон Бльо се приготвя от свинско месо, но Вие може да го замените с пилешко или телешко. Важното е да е по вкуса и на двама ви. Разбира се, пожелание можете да добавите и един сос „Бешамел“ или просто да настържете кашкавалче отгоре, за да обогатите оригиналната рецепта. Очаквайте подробности за различни видове рецепти в „Твоята идея“.

Италианска паста за двама

Италианска паста

Италианската паста се смяташе за най-романтичното ястие десетилетия наред. Домашно проготвена или полуготова, ако следвате внимателно указанията за приготвяне, без съмнение ще впечатлите половинката си и ще прекарате незабравима вечер. Не забравяте, че за да подсилите романтиката в атмосферата вкъщи по време на вечерята, можете да заредите един плейлист с мелодичната италианска музика за фон.

Последни публикации