Да хапнем вкусно, да разберем повече за това как и какво се случва с продуктите, които използваме за да консумираме вкусна храна – затова създадохме това виртуално кътче. В кулинарния каталог за просто и вкусно меню ще намерите всичко за вкусните супи, салати, свинско, телешко, пица и паста, бургери, пилешко, вегетарианска, здравословна и българска кухня, десерти…Полезни съвети за психологията на хранене, всичко за любовта към кулинарията и безброй рецепти за щастливи моменти на маса със семейството или половинката. История на българската кулинария, традиции и обичай за всеки семеен или личен празник през годината. Полезни хранителни добавки за здрав дух и здраво тяло, които не заместват пълноценното и здравословно хранене.

Да си угажда човек на апетита и вкуса съвсем не е укоримо. Има изключително много хора по света, кто практикуват дори т.нар. кулинарен туризъм. Световната кулинария е едно от най-богатите по разнообразие наследства в човешката история – такова, което може само да ви обогати и достави удоволствие да опитвате и опитвате все по-различни и неповторими вкусове. Опитвайте, опитвайте и не спирайте да опитвате, а за запалените кулинари, тук можете да намерите всякакви рецепти, способни да угодят и на най-претенциозния вкус.

  • Свинска пача

Свинска пача /пихтия/

Необходими продукти за приготвяне на свинска пача по оригинална рецепта: В завимимост от количеството пача, което искате [...]

Здравословното хранене не е свързано със строги ограничения, да станете нереалистично слаби или да се лишите от храните, които обичате. По -скоро става въпрос за това да се чувствате чудесно, да имате повече енергия, да подобрите здравето си и да повишите настроението си.

Здравословното хранене не трябва да бъде прекалено сложно. Ако се чувствате претоварени от всички противоречиви съвети относно храненето и диетата, не сте сами. Изглежда, че за всеки експерт, който ви казва, че определена храна е добра за вас, ще намерите друг, който казва точно обратното. Истината е, че макар да е доказано, че някои специфични храни или хранителни вещества имат благоприятен ефект върху настроението, вашият цялостен хранителен режим е най -важният. Крайъгълният камък на здравословното хранене трябва да бъде заместването на преработената храна с истинска храна, когато е възможно. Яденето на храна, която е възможно най -близо до начина, по който я е направила природата, може да има огромно значение за вашия здрав дух и здраво тяло.

  • Телешко чили

Телешко чили

ТЕЛЕШКО ЧИЛИ - СЪСТАВКИ за 4 човека: 1 килограм смляно телешко месо , 1 консерва  черен боб, [...]

  • Салата Healthy

Салата “Healthy”

Необходими продукти за 1 порция салата “Healthy”: няколко листа маруля, ½ краставица, ½ авокадо , [...]

  • Кето хлебчета

Кето хлебчета

Необходими продукти за  кето хлебчета - 6 броя: 3 големи яйца, 1 суп.л. крема сирене/извара, [...]